HYPOTÉKA a práca v ZAHRANIČÍ

Hypotéka a práca v zahraničí.


              Pracujete v zahraničí a plánujete návrat domov? Vaša predstava o návrate medzi priateľov a rodinu môže byť odlišná od reality a to hlavne vtedy, ak potrebujete doma vyriešiť bývanie aj za pomoci Hypotéky.


              Z pravidla banky akceptujú príjem v zahraničí z pracovného pomeru, ktorý trvá dlhšie ako 6 – mesiacov v niektorej banke viac ako 12 mesiacov. Práca v eurozóne nie je problém ostatné krajiny podľa tej, ktorej vybranej banky.


              Zazvonil nám klient na odporúčanie od známeho s prosbou o pomoc. Plánuje návrat domov a chcel by riešiť výstavbu rodinného domčeka spolu so svoju manželkou. Po príchode na Slovensko nás navštívil a na stretnutí uviedol, že skúšal to vo svojej banke, ale neakceptovali jeho príjem a on by nerád strácal čas riešením hypotéky v ďalších bankách. Poveril nás touto úlohou a po niekoľkých nastaveniach a stretnutiach sa podarilo vybaviť Hypotéku na budúcu hodnotu s postupným financovaním a v súčasnosti je pred kolaudáciou. Teší sa na návrat k priateľom, aj k svojej rodine a organizuje párty na oslavu návratu, ako aj nového bývania.


              Najčastejšie chyby pri príjme zo zahraničia:



  • Príjem vyplácaný v hotovosti nie na účet do banky.

  • Predčasné ukončenie zamestnania v zahraničí – doma musí znovu čakať na získanie akceptovaného príjmu.

  • Veľmi krátke sezónne práce – Hypotéka je možná aj na sezónne práce, ktoré trvajú dlhšie.

  • Príjem je delený na účet aj v hotovosti.


Toto je len zopár úskalí, ktoré vás pri vybavovaní Hypotéky čakajú. Zverte svoj problém do rúk skúseného sprostredkovateľa a zvýšite šancu na rýchlejšie vybavenie Hypotéky s možnosťou výberu rôznych ponúk bez starostí a komplikácií. Navyše sprostredkovateľovi za služby pre vás zaplatí banka. Nechajte si čas pre seba a svojich blízkych.